Op en rond de quinta

Quinta Santa Rosa

Rust
Trouwen
Ontdekken
Trainingen
Teambuilding

Kom je voor je rust, even weg van alle drukte? Dan ben je bij ons op de goede plek. Elk huisje staat apart, heeft genoeg privacy en heeft een eigen zitje. Bij het privé zoutwater zwembad is het heerlijk vertoeven, of ergens in de schaduw met je boek, of wat te denken van de hangmat tussen de pruimenbomen waar je al wiegend weg kan dommelen.
Mocht je om wat reuring verlegen zitten? Geen probleem, die ligt binnen bereik. Vanuit Corotelo is een hoop te doen. Leuke plaatsen en dorpjes in de buurt, veel bezienswaardigheden, mooie wandelmogelijkheden, genoeg restaurantjes om te bezoeken, het dichtstbijzijnde strand op nog geen 20 minuten rijden, de zigeunermarkt op zaterdag, de rommelmarkt op zondag, met een bootje naar de eilanden voor de kust..
Kortom legio mogelijkheden.
Voor tips kan je altijd bij ons terecht.

Wil jij trouwen op het meest zuidelijke puntje van Europa? Elkaar het ja-woord geven onder de decennia oude ameixeiras (pruimenbomen), de Johannesbroodboom, in onze bescheiden wijngaard? Kleinschalige huwelijken, kleine vieringen, het kan bij ons op Quinta Santa Rosa. Als ceremonieel BABS kan ik je zelfs trouwen!

Zoek jij een locatie voor yoga retreats, teambuilding? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Stuur een mailtje naar quinta.santa.rosa@planet.nl